Kofta nr 1, 2013

De färger jag ville ha (mullvad och plommon för att passa till en speciell klänning) fanns inte för tillfället i det garn som beskrivningen var gjord för så då valde jag ett motsvarande garn för färgernas skull. Men ganska snart insåg jag att detta garn inte alls gav samma helthetsintryck som det rätta garnet skulle gjort. Trist att inse ett sådant misstag redan i mitt första, så hett efterlängtade stickprojekt.

Vad göra? Ja inte fasen tänker jag ge vatten på kvarnarna åt alla dem som brukar raljera över alla ”pågående projekt” som finns i mina gömmor. Jag SKA helt enkelt fullfölja denna kofta!

Men för att orka med detta motiga projekt måste jag köpa garn till ytterligare en kofta men denna gång med rätt typ av garn. Till vad ska jag då ha den koftan…? Jo till sommaren, till jeans och shorts och liknande. Då får det bli blått som blir grundfärgen den här gången. Kolla in Kofta nr 2, 2013 😉